installatietechniek mebatherm

Jouw All-in partner

Zon • Slim helpt je graag vanaf het advies over de aanschaf tot aan de oplevering en het onderhoud van jouw producten. Zo heb je één aanspreekpunt voor alle soorten installaties voor gas, water, sanitair en elektra. Wel zo makkelijk.

maatwerk

De beste zonnepanelen voor jouw

Zon • Slim staat garant voor maatwerk advies en installatie. Gratis en vrijblijvend stellen wij voor je een adviesplan op afgestemd op jouw situatie en jouw wensen. Hier staan stap voor stap de energiebesparende maatregelen uitgelegd die je het beste kunt nemen, en natuurlijk een duidelijk kostenplaatje.

garantie zonnepanelen

Veilige aankoop via Zon • Slim

Koop zeker, koop slim. Niet alleen koop je bij een installatiebedrijf met 50 jaar ervaring in installatietechniek, ook geven we op alle zonnepanelen 10 jaar garantie. Zo ben je verzekerd van kwaliteit, vakkundige installatie en duurzaam plezier van jouw aankoop.

24/7 service Zon-Slim

24-7 service

Storing of een defect? Onze Service • Slim medewerkers staan dag en nacht voor u klaar om het probleem vakkundig en snel te verhelpen. Ook als u nog geen klant bent bij ons zijn wij u graag van dienst.